måndag 5 december 2011

Friska igen

Måndag igen och idag var nästan alla barn och vuxna i skolan igen. När vi gick rundan före lunch sken solen och barnen var pigga och glada. Alla barn hade mycket att berätta i morse när vi träffades igen, både de som varit i skolan och de som varit sjuka. Det var en annorlunda upplevelse för oss alla.
Vi hoppas vi har vinterkräksjukan bakom oss.

Vi vill tacka alla som på olika sätt hjälpt till att få stopp på smittan, förhoppningsvis har vi lyckats stoppa vidare spridning.

Idag fick vi ta vid där vi slutade i tisdags, så kan det bli.
I onsdags skulle alla barn fått en lapp med sig hem med mer information om Lucia. Eva la in det mesta här på bloggen, bra vi har den även i dessa situationer. Den drabbas inte av samma virus som vi gör.
Alla visste redan vad man ska ha för roll i luciatåget, det hade vi hunnit bestämma. Däremot hann vi inte få ordning på sångerna så det fick vi ta idag.
Eftersom vi helt har jobbat utifrån barnens önskemål, det är för deras skull vi har Lucia, vill vi gärna ha deras medverkan innan vi kopierar upp alla sångerna.
Alla kommer att få ett sånghäfte med sig hem i morgon.
Dessa sånger är deras läxa denna vecka.
Vi kommer att träna på dem i skolan varje dag men de behöver även tränas hemma. Vi ska försöka lägga in alla även här, det är bra att ha allt samlat på ett ställe.
Till varje sång finns även en länk med musik som man kan ha hjälp av när man ska sjunga.
Vi tackar också för alla lappar vi fått in och för all hjälp vi får med fika. Vi har ännu inte fått in allas lappar men vi ser redan nu att vi har tillräckligt med pepparkakor och är det bara någon mer som kan fixa lussebullar så kommer det att räcka till alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar