tisdag 13 december 2011

Julbok

Idag har alla eleverna fått välja en bok att läsa. Det är en skönlitterär bok om julen. Boken ska redovisas muntligt, enskilt eller i grupp.
Alla på skolan fick njuta av treornas fina luciatåg på morgonen. Barnen var lika duktiga idag som igår. Därefter tog vi en lussefika, med alla goda lussebullar och pepparkakor som blev över igår kunde vi njuta ännu en gång av denna tradition. 

Rasten idag var inte så roligt för de som inte hade regnkläder med sig. Men efter allt luciafirande och spänningar behöver barnen rasta av sig. Några smet undan och det märks så tydligt när de inte varit ute och fått nytt syre, de orkar inte koncentrera sig när det är dags. Det har varit en lång tid nu som det inte regnat så mycket. Det är väldigt bra om alla har regnkläder med sig och kanske ibland t.o.m. ett par torra byxor att ta på sig när de kommer in. Det känns som om de är för stora för att ha extrakläder med sig men vädret kan göra att det ibland skulle vara bra.  

1 kommentar:

  1. Denna mamman hoppas att hennes lille gosse tar på sig sina regnkläder som hänger på en krok i kapprummet. Det har nämligen hänt förut att han glömt det :)

    SvaraRadera