fredag 11 november 2011

Fredag 11-11-11


På fredagar efter "fruktrasten" när de två slöjdgrupperna kommer tillbaka har vi klassråd. Barnen skiftas om att vara sekreterare och ordförande. Idag var Tim sekreterare och Irma ordförande. En del av de punkter vi tog upp på klassrådet har barnen skrivit om i veckans infoblad som ligger i högerkanten under "Infoblad". Barnen är duktiga på att skriva veckobrevet, de hjälps åt att skriva.






Vi ska nu ta tag i och försöka se till att barnen har egna inloggningar på Nationalencyklopedin. För att vi ska kunna göra detta behöver vi en del uppgifter som måste fyllas i när man "Skapar persoligt konto". Idag fick alla med sig information samt blankett att fylla i som vi behöver ha er hjälp med. 
Fyll i någon mail som ni har hemma, så ni får lösenordet på hemmailen och kan skriva upp det. 
När man skapat ett konto kan man använda NE hemifrån utan kostnad. Läs mer om detta i den information barnen fick med sig hem idag.                                                                                                                        Här presenterar vi ytterligare några årstidsbilder med dikter på. Vi gör de klara nästa vecka och då ska vi försöka presentera fler dikter för er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar